Mest lästa inläggen 2014

Publicerat: 31 december, 2014 i Politik

blog_statistikSåhär sista dagen på året tänkte jag snabbt kolla igenom statistiken på bloggen för att se vilka inlägg som blivit mest klickade, delade och lästa under varje månad. Konstaterar att jag inte har svarat på någon insändare, felaktig artikel eller annat påhopp på något annat sätt än via min blogg det här året, det tänker jag fortsätta med 2015.
Här är inläggen som fått mest spridning per månad under 2014. Totalt har bloggen haft dryga 32.000 besökare 2014.

Januari – mitt svar på Nya Ålands krönikör Maj-Len Lindholm som slår en massa rallarsvingar.
Februari – höll jag ett invigningstal när Emmaus öppnade upp portarna i gamla Alko-fastigheten
Mars – skrev jag om Carola Hongell och Läderbiten och vilket positivt exempel på företagsamhet hon är och vad hon gjorde
April – skrev jag ett kort inlägg om Centerns, enligt mig, vidriga sätt att skicka ut ett pressmeddelande fem minuter innan min presentation om LBU-programmet
Maj – när det var som tuffast och jobbigast med hela LBU-programmet skrev jag det här inlägget. Tack till er som tänkte på mig då.
Juni – Skrev om ett mail jag fått, gällande en potentiell inflyttare
Juli –  jag publicerade några sommarfilmer över Åland som jag tagit med min drönare
Augusti – skrev ett inlägg om en gemensam evenemangskalender (det jobbet går vidare)
September – det mest lästa inlägget under hela året var det här, där jag klagade på Ålandsbanken och deras sätt att hantera ”bankskatten”
Oktober – mitt svar på Annica Orres artikel och Nya Ålands vinklade rubriker och löpsedel (näst mest lästa inlägget)
November – om mitt företagsbesök till SALT i sjökvarteret
December – ett inlägg om att vi vill utrota vildsvinen på Åland

Förutom dessa inlägg har många andra fått stor spridning, inlägg om TAXI:n på Åland, om mitt svar på den ”självförhärligande” ledaren som Rosenqvist skrev, om den landbaserade fiskodlingen, ett inlägg om du vill bli företagare eller entreprenör.

Jag har sedan 2006 skrivit 1325 stycken inlägg och nästa år lovar jag fortsätta ungefär i samma anda och takt. I början av året skall jag komma med ett inlägg om vad som står på agendan det sista året på den här mandatperioden. Mycket kvar att göra.

Nu vill jag dock önska dig som följt mig under åren ett riktigt Gott Nytt År oavsett om du tycker om mig eller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s