En lite konstig dag idag

Publicerat: 28 april, 2014 i Politik

Precis när jag skulle upp i talarstolen idag för att presentera regeringens meddelande till lagting gällande alla våra strukturfonder, så skickade Centerns partistyrelse ut ett pressmeddelande :  

”Centerns styrelse understryker vikten av att partiets lagtingsgrupp och ministrar bör verka för att den föreslagna ramen efter det genomförda remissomgången höjs med 3,5 miljoner euro. Med hjälp av detta kan vi göra en investering i framtiden i form av miljöförbättrande åtgärder, ekologisk odling samt öppna och turistiskt inbjudande naturbeten.”

Måste säga att det kändes underligt att efter en 45 minuters presentation (som jag lägger upp här på bloggen imorgon) så innehöll den första av tolv repliker frågan hur jag ställer mig till detta utspelet. Vad tusan svarar man på det? Särskilt när man förberett sig på att få argumentera varför programförslaget som det lagts ner 1000-talet arbetstimmar på och enligt mig är bra, konkurrenskraftigt och framåtsyftande, så läggs istället fokus på detta utspel och den som informerar mig om det är Mats Perämaa och liberalerna.

Måste säga att det kändes lite som när jag efter min kollaps efter halvmaran förra året kunde läsa i tidningen liggandes i sjuksängen att Centern inte står bakom den föreslagna förändringen av avbytarlagen som vi fått i uppgift av lagtinget att utforma….

Återkommer mer kring det här imorgon. Men ärligt talat centern. Såhär gör man inte. 

kommentarer
  1. […] Hongell och Läderbiten och vilket positivt exempel på företagsamhet hon är och vad hon gjorde April – skrev jag ett kort inlägg om Centerns, enligt mig, vidriga sätt att skicka ut ett […]

    Gilla

  2. […] Om ett bra exempel på modern företagsamhet Plats 3. Om en åländsk evenmangskalender Plats 4. Om när centern skickar ett pressmeddelande om LBU-programmet Plats 5. Om små ord och handlingar som betyder så […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s