Nyhetstorka?

Publicerat: 12 maj, 2012 i Uncategorized


Måste säga att jag tycker att Ålandstidnigens "toppnyhet" i dagens tidning är lite gullig. Är det bara jag som tycker att hela storyn faller på sitt eget "scoop"? Kom igen Ålandstidningen, bättre kan ni!

Deras storyn bygger på att jag vill utveckla ett offentligt ägt bolag som de tidigare regeringarna och de kommunala representanterna av någon anledning inte expanderat/utvecklat eller gjort något konkret av de senaste åren. I reportaget fokuseras och letas det efter konflikter och uttalanden som kan skapa rubriker istället för att rapportera om det faktum att regeringen nu vill göra någonting konkret istället för att fortsätt göra det man gjort de senaste åren, nämligen ingenting….

Missade inte Ålandstidningen målet den här gången och jakten efter kvällstidningsrubriker som "Bolagstoppar avgår i protes, äventyrsbolag, VD slutar" blev viktigare än storyn. Speciellt lustigt blir reportaget när stämman hölls i god anda, ingen uttalade sig kritiskt och diskussionerna var goda. Det skulle jag kunnat berätta om tidningen hade pratat med mig, men det är klart då hade de inte blivit så smaskiga rubriker.

Trevlig lördag

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Tjena Frille!Kan inte du ta över hanteringen av båthamnen i Kastelholm från museibyrån? De har först förstört större delen av hamnen genom att sätta dit för trånga bommar så att inte dagens båtar ryms. Sen försöker de sälja en båthamn som är på arrendemark… Dessutom NU när säsongen just skall börja. Borde ha varit klart i höstas. Försök för sjuttom sälja ut hela området både mark och byggnad, så att nån företagare äntligen kan försöka rädda och göra nåt vettigt av ett servicehus och en hamn och ett område som är katastrofalt planerat… TAck på förhand 🙂 Mvh Johan L.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Bonden Pavo writes:Extra roligt tycker jag det var att Ålandsnäringsliv i samma tidning höjde betyget för regeringen just med anledning av att dom tänker göra något åt NårraÅlandsIndustrihus och framförallt mjölksatningen.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  suck writes:Inte enda felet i dagens tidning.Ledaren var ju ett skämt den med.Definitivt inte Lampis bästa dag.

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Bolagstoppen och VD:n själv medgav ju att om det skulle börja göras någonting i bolaget nu så var det nog dags att ta in yngre förmågod. Säger en del om hur mycket som hänt på sistone. Ålandstidningen hade helt klart bestämt på förhand hur det skulle vinklas.

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Emilia writes:Hihi tidningarna gör allt för att sälja. 😉

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Jo jag tänkte samma sak. Bolagstoppar, haha. Vad har dom där bolagstopparna gjort i styrelsen de senaste åren? Lyft ersättning? Kör hårt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s