Mest lästa blogginläggen

Publicerat: 2 oktober, 2014 i Politik

hemsida_1999Som du kanske vet så har jag funnits på nätet sedan 1999 och bloggat innan ens bloggen som fenomen fanns. Ibland mer och ibland mindre dock konstant sedan 2006. Tittade igenom statistikverktyget som finns i WordPress och konstaterar att det blivit nästa 1300 inlägg sedan 2006. Vissa inlägg har fått många läsare, andra färre.
De fem mest lästa inläggen de senaste halvåret är följande:
Plats 1. Om ”bankskatten”
Plats 2. Om ett bra exempel på modern företagsamhet
Plats 3. Om en åländsk evenmangskalender
Plats 4. Om när centern skickar ett pressmeddelande om LBU-programmet
Plats 5. Om små ord och handlingar som betyder så mycket

Bloggen och de sociala medierna är väldigt kraftfulla verktyg och ger möjligheter för en politiker och andra att komma ut med åsikter, tankar och funderingar men jag använder även dessa medier för min egen skull och för att jag skall kunna gå tillbaka och se vad jag tyckte, tänkte och gjorde om jag får förmånen att bli äldre. Redan nu är det ibland roligt och gå tillbaka till 2006 och se vad jag tyckte och tänkte då. Inser att man förändras med åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s