Ute på silverskär

Publicerat: 3 juni, 2011 i Uncategorized

Champangekistan är nedsänkt i havet. Kistan rymmer 455 flaskor och väger över 350kg. Tillverkad i rostfritt av Holmbergs. En riktigt intressant idé tycker jag. Idag klockan 15 drar auktionen igång, skall bli spännande och se vad flaskorna går för.
Här kommer några bilder ifrån Silverskär idag.

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Okej. Men då vet du nu :O)

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:ok, trodde det var dom gamla man skulle sänka ner:). Fattade därför ingenting…

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Danne writes:Varför sänker man ner kistan?

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  De 450 flaskorna är inte värda så mycket, ännu. Dom kostar väl ca 50 euro styck på alko… Men om 50-100 år är dom kanske värda lite mer :O)Kistan är mycket en PR-grej, ett sätt att skapa en historia som på sikt går att kommersialiseras.

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Anonymous writes:för att det skall vara extra enkelt att sno kistan… De 450 falskorna är säkert värda miljoner euro tillsammans. Undrar om någon skulle lägga ner tex 10 miljoner euro i en kista, och berätta för allmänheten: "hit lägger vi ner en förmögenhet i vattnet"…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s