Propaganda-TV Ålands Rradiotv sista delen

Publicerat: 18 september, 2007 i Uncategorized

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Tjena Janne, Dom sänder ut P1 & P3 med 10.000W alltså lika mycket som radio suomi, så där har dom satsat krutet redan. Vad jag har efterfrågat är att dom skulle bjuda ut frekvensen 100,3 (radiosuomis) till företag på Åland som sysslar med radio. Du gillar uppenbarligen inte vad vi gör vilket är helt ok, det fina med den kommersiella radion som "suger fett" är att du inte beöver vara med och betala för den, till skillnad då mot Ålandsradio som kostar 2,1 miljoner euro i TV-licensavgift plus att landskasregeringen alltså skattebetalarna betalar upphovsrättskostnader och tekniskainvesteringar. Nog om det. Kul att du tittar in på den här sidan iallafall, den är också gratis :O)

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Janne writes:

  Att man distribuerar Radio Soumi verkar inte så smart. Det krutet borde satsas på Sveriges Radio P1 och P3. Att de däremot inte prioriterar åländsk kommersiell radio förstår jag eftersom samtliga dessa kanaler s a s suger fett.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s