Ministerpodden >> Avsnitt 7

Publicerat: 3 oktober, 2014 i Podcast

Full fart i borgen men en kort pod som handlar om allt mellan polishus, öl, svenska valet och avslutar med ett citat av Wille Valves fru. Trevlig helg, ses på torget klockan 18:00 ikväll för dom som vill det.

kommentarer
  1. Viktor Karlsson skriver:

    Skön podcast, tycker dock det är lite synd att ingen av er gillar SDs politik, tror man måste se sig in i hur Sverige har det just nu för att förstå, jag skulle själv inte stöda sådan politik på Åland då jag ej tycker det är relevant här, men i Sverige tycker jag att en sådan politik behövs ta tag med seriösa händer innan Sverige blir ett U-land.

    //Ungdom som ej kan rösta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s