Husdrömmar

Publicerat: 6 maj, 2016 i Politik

Jag skrev ett inlägg, för någon månad sedan, om att jag inte tar ut lagtingspension. Men eftersom jag bara senaste veckan fått förklara för två olika personer att jag inte lyfter den (eftersom folk uppenbarligen tror att alla politiker är likadana) så länkar jag till det inlägget här>> igen, där jag förklarar varför jag inte gör det och att alla politiker inte är likadana.

Annars snurrar dagarna på, jobbar halvtid på Steel FM samtidigt som jag försöka komma i lite bättre form och få ryggen att ta lite mindre ont. Jag har ett kilo kvar till målvikten 95,9 MHz. Det skall nog gå även om det varit en hel del resor, helger och onyttigt leverne sedan #frille100dagar startade den 22 mars. Inte nog med det, imorgon sticker jag med min bror till Sarajevo i några dagar, men jag är hemma tills jag skall infinna mig på Avancia och Johannes Nordström för min veckoträning på onsdag klockan 09:00.

Något som jag också håller på funderar på är att bygga ett hus. Har funderat något år, jag har ritat/skissat lite men den senaste månaden har jag involverat en arkitekt, en ritningsfirma och min far. Om allt går som det skall så lämnas bygglovshandlingarna in på måndag. Här kommer en liten förhandstitt på hur huset kommer att se ut 🙂

karlstrom_2016042109

kommentarer
  1. pad skriver:

    Jag tycker att ´Lugnet´ ser bättre ut !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s