Träning och kladdkakor

Publicerat: 27 april, 2016 i Politik

pt_johannesAlla onsdagar klockan 09:00 har jag en date inbokat på Avancia med en kille som också blivit Steel FM:s personliga tränare, Johannes Nordström.

Kan säga att dagens pass var det tuffaste hittills.Det behövdes för min viktminskning har stagnerat och ligger på en platå just nu.

Ingenting har hänt på vågen på ca två veckor. Lite irriterande eftersom jag tycker jag ätit rätt och rört mig en hel del men samtidigt vet jag att kroppen fungerar så, samt att muskler väger mer än fett 🙂

Jag kan ändå konstatera att jag förbättrat min fysik och kondition en hel del mot när jag började för snart 70 dagar sedan, men jag har en bra bit kvar. Ryggen bråkar en del men jag tycker att träningen gör den bättre.

Målet att komma ner till minst 95,9 kg står kvar men som Christian Ekström skrev på facebook häromdagen ”Vikten är sekundärt. Det intressanta är vad vikten består av.” Precis så är det. Mitt mål med det här projektet (#frille100dagar)är att jag skall må bra, bli lite snyggare, orka mer och pendla viktmässigt (långsiktigt) mellan 94-96 kg istället för som det varit senaste åren mellan 99-104 kg.

13051529_10153415004247397_552787684960320431_nEn annan träning jag håller på med är mitt kladdkaksprojektet #10000kladdkakor (läs mer om det här>>).

Jag har kommit på många olika recept och kombinationer sedan start samt jag gör även några saker som fungerar väldigt bra, som jag inte tror någon annan gör, vad säger jag inte än.

Igår gjorde jag även en ny variant, jag gjorde 24 stycken små på en gång. Lite mer ”meck” men jag inser att jag måste ökat antalet om jag skall nå målet innan jag dör :). Gör jag två dussin åt gången så fixar jag det på åtta år (om jag gör en sats i veckan).

Eftersom vi försöker komma lite mer i form på radion så har jag slutat ta med mina skapelser hit och det har medfört att jag måste hitta andra försökskaniner. Det gjorde att gårdagens lite speciella modeller (innehållande, mintpastiller, påskdrageer och gröna kulor med en citronfrosting, sprinklad med nougat) delades ut till psykiatriavdelningen på ÅHS idag, efter ett inlägg på facebook. Här hittar du den tråden>>

Lite gulligt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s