Jag är ålandsfiskare ordförande

Publicerat: 27 november, 2007 i Uncategorized


Visste du att jag varit Ålands yrkesfiskares ordförande sen 2000? Som bilden visar fanns det storfiskar takter i mig redan som ung! Lägg även märke till att huvudet mitt var stort redan då! Jag har nämligen norra hemsifärens största huvud. Jag har letat efter en cowboy-hatt i min storlek över hela Texas, jag har varit i butiker som är lika stora som baltichallen och som bara saluför hattar men min storlek hade dom inte och då skall du veta att allt är stort i Texas, men mitt huvud är större!

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Tjena, Japp, har för mig att det var det! Hälsa frun!

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Petter writes:Är det där tolvkilosgäddan morfar fick i nätet? Minns att vi mest satt med fötterna högt upp i båten och försökte komma undan…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s