#frille100dagar

Publicerat: 19 februari, 2016 i Personligt
Etiketter:

709bd-vikt00-12Inser att jag inte riktigt är som alla andra barn och har lite svårt att göra saker normalt. Igårkväll skrev jag det här>>  inlägget och efter en stund fick jag en utmaning av superentreprenören Christian Ekström. Jag antog den med smärre förändringar.

Han har nu lovat att för varje gram jag går ner i vikt, i mitt mål att komma till 95,9 kg, skall han springa den mängden gånger tio (meter) varje vecka och lägga upp ett inlägg på den löpningen med #-taggen #frille100dagar efteråt.

Det är inga som helst problem för honom men vi skall även gemensamt lägga 10cent/gram jag minskar till förmån för Musoma Childrens Home (www.musoma.org) vilket är ett spädbarnshem i Tanzania med uppdrag att rädda liv på nyfödda barn. Barnhemmet drivs av paret Lisbeth och Daniel Granlund och jag vet med 100% säkerhet att varje cent och euro används till just den verksamheten och ingenting försvinner i administrationskostnader eller dylikt.

Inser nu att jag satt ganska stora krav på mig själv (igen). Det är bra. Tack Christian för att du utmanade mig, det här blir en bra morot. Men förbered dig på att avsätta 400-500 euro. För på måndag väger jag mig och skillnaden mellan vad jag väger då och den 31 maj betalar vi tillsammans 10cent/gram för.

Sist jag vägde 95,9 kg var för cirka 16 år sedan precis när jag träffade Eva…

kommentarer
  1. […] framförallt kring bålen min. Jag har även insett att om jag skall lyckas med min ”personliga utmaning” om 100gram/dag i 100 dagar så krävs det lite nya tankar, idéer och vägar för att jag inte skall […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s