100 dagars utmaning

Publicerat: 18 februari, 2016 i Politik

100-3Fakta :
– Jag har det senaste året gått från 96 kilo till dryga 105 kilo (igen)
– Jag mår bäst (och är snyggast) när jag väger under 100 kilo
– Jag har ”skyllt” viktökningen på den onda ryggen

Utmaning :
– Sluta äta massa onyttigheter (speciellt socker)
– Sluta skylla frånvaron ifrån träningen på den onda ryggen och hitta nya sätt att röra på mig
– Gå ner 100 gram per dag i 100 dagar

Så på måndag kör jag igång på riktigt och om planen min håller skall jag väga 95,9 kilo (jo, det är Steel FM:s frekvens) den 31 maj. Jag tänker sporadiskt, för min egen skull, dokumentera och berätta om hur det går här på bloggen för att sätta lite press på mig själv.

Det är inte första gången jag går ner i vikt efter en uppgång men förhoppningsvis är det sista gången jag gör det. Inser att det blir tuffare och tuffar för varje år jag blir äldre.
Håll tummarna att ryggen inte strular för mycket och följ gärna min resa om du vill.

kommentarer
  1. […] är som alla andra barn och har lite svårt att göra saker normalt. Igårkväll skrev jag det här>>  inlägget och efter en stund fick jag en utmaning av superentreprenören Christian Ekström. Jag […]

    Gilla

  2. Följer med intresse och hejar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s