Dag 1 av 100

Publicerat: 22 februari, 2016 i Personligt

 Nu har jag kört igång. Fram till den sista maj, alltså om 100 dagar, skall jag försöka komma iform, igen. Jag ska börja träna, skippa onyttigheter, äta och leva nyttigare och gå ner 100 gram/dag i 100 dagar (men minst till 95,9 kilo)

Jag vet av erfarenhet att det är oerhört lätt att inte fullfölja en sådanhär tanke och för att inte ge upp i förväg har jag bestämt mig för att göra något jag aldrig gjort tidigare. Nämligen att boka en personlig tränare en gång i veckan i femton veckor framöver. 

Ryggproblemen jag har kräver lite annorlunda träning än jag brukar göra och därför tänker jag ta hjälp av en kille som jag inte känner men hört mycket gott om, nämligen Johannes Nordström på Avancia. Vi ska träffas första gången på onsdag. Jag vet inte hur en sådan personlig träningskonsultation går till men det ska bli intressant och se vad vi kan göra tillsammans av den här gamla slitna kroppen 😉

Christian Ekström, startvikten i morse var 103,8 kilo om jag når målet (minimum 95,9 kg) kommer det kosta dig 395 euro och du kommer ha sprungit 79000 meter till förmån för barnhemmet i Musoma. Kanske mer.  Kom ihåg tagga löpningen med #frille100dagar 😉

Carola Larsson, nu gäller det!

kommentarer
  1. Jörgen Strand skriver:

    Lycka till Frille! När jag fyllde 50 vägde jag 83kg mot 96 idag. Det bästa med att hålla igång var att man kunde unna sig god mat och annat gott i måttliga mängder förstås. Själv promenerade jag, simmade, spelade tennis och jobbade med kroppen. Något varje dag och det blev en livsstil som jag gillade och höll mig i form i många år. Tyvärr är jag idag för stilla p.g.a min värk men försöker hitta en livsstil som skulle få mig i form igen. Som sagt jag tror mera på en livsstilsförändring än tillfälliga tränare och dylikt. Kan dock vara bra för att komma igång! Jag skall följa dig här och tror det går bra då du kan vara rätt envis. Lycka till igen / Jörgen

    Gilla

  2. Josef Boberg skriver:

    All Lycka till !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s