Status uppdatering

Publicerat: 20 januari, 2016 i Politik

Jag får många frågor av vänner, bekanta, kända och okända vad jag gör just nu. Jag får även en hel del kommentarer om mina kladdkakor och ryggen. För att göra en lång diskussion kort, så kommer här en sammanfattning av den senaste månaden så kan vi prata om annat när vi ses 🙂
– Sömnlösheten har fortfarande inte gett med sig, snittar kanske tre-fyra timmar per dygn men jag tror ändå att det går åt rätt håll.
– Operationen var lyckad, nervsmärtorna är borta även om domningarna finns kvar, nerver läker ca 1mm/dygn ifrån nervroten och utåt. Fyra diskar i ländryggen bråkar fortfarande men jag har valt att avvakta operation, av olika orsaker.
– Är inte lika tuff längre på att jobba och slita märker jag. Klarar några timmar kroppsarbete per dag (mot 12-14 timmar för några år sedan) måste sedan vila nacke/rygg  men hoppas docka det blir bättre så småningom, som tur är så kan jag jobba med annat än med kroppen också.
– Jag håller på avvecklar plåt & maskinuthyrningen, lönsamheten har varit obefintlig de senaste åren och jag kan konstatera att mina fyra år i politiken satt ett tydligt spår och kostat mig mer än dålig hälsa…
– Jag skall renovera lokalen som Klintens Plåt/Klint Rent är i och hyra ut den istället, Elvaruhuset flyttar in i mars.
– Börjat jobba lite med Steel FM igen och har mycket på gång. Jag tror på lokalt förankrad kommersiell radio och från mars kommer du märka stor skillnad i etern.
– gällande kladdkakorna så går det bra, har nu hittat en optimal botten och även fått ordning på toppingen.
– kort sagt så är jag inte arbetslös, dock är jag inkomstlös 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s