Strömavbrott, pressträff och sammandrabbning i lagtinget idag

Publicerat: 7 juni, 2011 i Uncategorized

Inge skoj att driva radiostationer när strömmen går. Ställer till en hel del trubbel överallt. Just innan pressträffen med Obunden Samling var jag tvungen att åka ut till Svinryggen och klappa om/till några datorer. Pressträff ja, vi presenterade några nya kandidater idag. Valet börjar närma sig :O) I lagtinget märks valfebern ganska mycket, det tycker jag är lite roligt. Kulkul.

Idag skall jag prata lite TV-licens samt den nya Polislagen. Återkommer om det.

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Jo, så är det. Sen om folk tänker rösta på mig så att jag kommer in eller inte det är en annan sak. Men jag är redo för fyra nya ronder.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:DU ställer upp igen ser jag. Du sade kanske åt mig för inte alls länge sen… .. .. .. ..

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Du borde ha Dieselaggregat vid sändarna

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  Jo, jag vet…Det är mycket man borde men ibland sätter ekonomin gränser. Iallfall för oss privata aktörer. Skulle jag få sända ifrån Smedsböle exempelvis på 100,3MHz så skulle problemet vara löst men det får vi inte…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s