MMS Message

Publicerat: 23 april, 2007 i Uncategorized


Testade blogga från min telefon, bilden kom men inte texten… Det här är en bild av min farmor, hon finns inte längr på jorden men finns i våra tankar.

kommentarer
 1. stiga skriver:

  Fungerar fortfarande rassel att maila saker via mms och från operasidan blev det PINSAMT tyst efter att jag fick det första svaret på ungefär 0.003 sekunder efter att ha kontaktat dem första gången…

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Tusen tack för det, jag har även ett problem med att jag inte kan hitta login knappen när jag surfar in på opera med min mobil, så jag kan inte ens skriva inlägg via webben från telefonen…

  Gilla

 3. stiga skriver:

  För mig händer absolut ingenting om jag skickar ett mms till den mailadress som jag får specad mer än att går iväg. Jag har iofs till 95% testat att ett photoalbum men nu har jag en opera-kille från supporten med i matchen så nu skall vi se om det löser sig.Jag hör av mig om jag blir klokare på detta.// stiga

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  Tjena, Jag har haft strul och har det fortfarande, men jag har märkt att det går att skcicka en bild och skriva några rader om man gör det i subjekt linjen, fattar inte heller varför det inte skall funka, skall testa lite till.mvhfredrik

  Gilla

 5. stiga skriver:

  Måsta bara ställa frågan hur 17 du fick det hela att fungera med Jag får det inte att fungera så uppenbarligen gör jag fel eller ocskå så är Tele2 inte kompatibla med funtktionen.Jag har både provat att göra blogginlägg och att skicka rena bilder till mitt album via MMS utan framgång. Började så smått misströsta tills jag såg att iaf du har lyckats!// stiga

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s