Flytta till Åland år 2023

Publicerat: 14 april, 2023 i Personligt

För sju år sedan fick jag en spontan idé och genomförde den direkt. Resultatet blev den här filmen>>. En tagning, dåligt ljus, förberedelserna obefintliga och en beklämmande produktionen. Filmen blev en sju minuter lång monolog om fördelarna med att flytta till och bo på Åland.

Filmen har setts över 10.000 gånger och under de senaste åren har otaliga personer tagit kontakt med mig och velat ha mer information om Åland. Kände att det var dags att göra en ny, så här kommer en dryg 15 minuter lång propaganda film om varför Åland är världens bästa plats att leva och bo på. Vill du ha mer information hittar du mycket på www.alandliving.ax

Välkommen hem – På Åland gör vi allt möjigt –

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s