Tack Ålandstidningen och Fredrik Granlund

Publicerat: 11 oktober, 2011 i Uncategorized

faksimile ifrån Ålandstidningen idag.

Jag har gått igenom alla SMS som jag skickade ifrån min privata telefonbok (eller ärligt talat Klintens Plåts telefon) och den enda förklaring som jag ser om någon fått SMS av mig som jag inte har en relation till är om den personen jag skickat till bytt jobb och lämnat kvar telefonnumret till någon annan i det företaget. Eller är den här "nyheten" påhittad av Granlund för att ha något att skriva om… jag skickade nämligen några SMS till personer som jag känner på Ålandstidningen också 🙂

Hur som, får jag tacka ödmjukast att mina personliga SMS nu gått ut i tidningen till ca 10000 personer. Det uppskattas. Tack för det. Uppmaningen passar till alla Ålänningar och jag står mer än gärna för vad jag skrivit, idag är sista dagen för förhandsröstningen och har du inte bestämt dig för vem du tänker rösta på kan jag meddela att jag ställer upp och har nummer 69 🙂

Tack igen, Ålandstidningen för gratis utrymme.

Ps.
Eller var det här en väl planerad och genomförd annonskupp ifrån min sida…

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hejhopp, Tack för det.På söndag vet vi hur det gick!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Håller med föregående talare! Lycka till på söndag, jag är helt övertygad om att det kommer gå bra för dig!Jag och sambon var och röstade på dig i tisdags

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Du har då en förmåga att göra PR av det mesta.

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  🙂

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Ylva writes:Bra (och gratis) reklam är ju alltid bra. Go!!!

  Gilla

 6. steelfm skriver:

  Hej Frippe, Du plus ca 500 andra finns med i min telefonbok. Men jag valde att bara skicka sms:et till några som jag inte trodde skulle ta illa upp av att höra av mig. 🙂 Uppenbarligen var det en som jag misstog mig om eller har fel nummer till.Hej Anonymous, Jo jag vet vem 04072458.. men jag tror inte att det är "källan" för den personen jobbar på Ålandstidningen och är en bekant till mig. mvhFrille

  Gilla

 7. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Frågan är… vem av dina personliga kontakter har 040-72458.., misstänker att du redan gått igenom din telefonbok och listat ut det 🙂

  Gilla

 8. anonymous skriver:

  Frippe writes:Jag hittar bara på nyheter när de handlar om korv. Det är en gammal tradition i huset Granlund. I övrigt beklagar jag att jag tydligen inte finns med i din kontaktbok. Det hade varit smickrande.

  Gilla

 9. anonymous skriver:

  Matte K writes:HAHA. Du är rolig!kör hårt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s