Svar på insändare

Publicerat: 16 juni, 2020 i Personligt

Jag har inte skrivit en insändare på många, många år. Jag anser nämligen att jag har möjlighet att få ut mitt budskap ändå, bland annat här på bloggen men också via mina sociala medier. Men ibland skriver jag svar på någon annans insändare när tidningarna ringer och frågar om jag vill bemöta den.

Det gjorde Nya Åland igår (tyvärr inte Ålandstidningen, så där står den oemotsagd) och när jag fick läsa den så ville jag ge ett svar. Jag publicerar insändaren och mitt svar även här så jag har den sparad för framtiden.

kommentarer
  1. […] Svar på insändare […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s