Månadsrapport 4/48

Publicerat: 6 maj, 2020 i Personligt

Lovade att vara transparent med hur min kalender ser ut under den här mandatperioden, mest för att jag själv skall kunna titta tillbaka om några år och se hur mina dagar varit.

Gällande själva ”månadsrapporterna” inser jag att det inte riktigt finns tid att skriva om allt som hänt utan försöker hålla bloggen och mina sociala medier ”uptodate” kontinuerligt (och parallellt med det föra anteckningar om det som inte går att dokumentera i offentligheten på ett annat ställe och spara de till mina memoarer istället) om vad jag gör och vilka initiativ jag tar.

Så bloggen, Youtube & Facebook i kombination med den här bilden gör att jag får en ganska bra bild och tillbakablick, den dagen jag sitter i en gungstol på altanen i Ulfsby och skall ljuga, skrävla och överdriva om vad jag gjort, för den som eventuellt orkar och vill lyssna 🙂

Missa inte LIVEfrukosten på fredag med mig, Anders Ekström och Mats Löfström läs mer om den här>>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s