LIVEfrukost

Publicerat: 5 maj, 2020 i Personligt

På fredag planerar jag hålla en digital frukostträff med VD Anders Ekström på Ålands Näringsliv och Ålands Riksdagsman Mats Löfström LIVE på min Facebook sida och på min Youtube kanal. Om allt går som det skall kommer det även synas här klockan 08:00 på fredag.

Det speciella med den här frukosten är att du antingen bara kan följa med samtalet eller ställa frågor direkt genom att skriva i kommentatorsfälten. (spelar ingen roll var). Vill du kan du även vara med LIVE i ”rutan” och ställa någon fråga men då behöver jag veta det lite innan så jag kan skicka en länk till dig. (begränsat antal platser) Hör av dig isåfall.

Tanken är att vi skall prata näringsliv, stödpaket och räta ut några frågetecken på hur den närmaste tiden kan komma att se ut.

Ta med kaffekoppen till din dator eller mobil så syns vi på fredag.

kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s