Näringsministrar

Publicerat: 16 oktober, 2019 i Personligt

Sällan har så många tidigare och nuvarande näringsministrar ställt upp i ett lagtingsval som i år. Vad det beror på får andra spekulera i men lite roligt tycker jag det är.

Tycker även det är härligt att andra kandidater är hugade på just den posten. Gillar initiativet som Tom & Martin gått ut stenhårt med och att de tror på sig själva. Det är viktigt. (Finns det flera kandidater, som jag missat, som gått ut med samma kraftfulla påstående?)

Nu är ju inte valet på söndag vem som skall bli näringsminister utan vilka som skall representera Ålands folk i vårt lagstiftande parlament. Spännande är det och jag tror aldrig det vart så osäkert hur mandaten kommer fördelas, hur nästa regering kommer att se ut och vilka de 30 personerna är som blir invalda.

Om bara några dagar är kampanjandet över och Ålands väl och ve överlämnas i väljarnas händer. Vill du få en sista ordentlig dos av ett flertal kandidater (alla är inbjudna) så kommer de höras, synas och vara i Steel FMs nya lokaler (i Blomstringe) på lördag mellan klockan 11.00-15.00. Följ sändningen via Steel FMs alla kanaler eller vår sida på Facebook där vi planerar att LIVE-streama allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s