Steel FMs öppet hus

Publicerat: 19 oktober, 2019 i Personligt

Idag bjöd vi på Steel FM in alla kandidater till ett ”Öppet Hus” på Blomstringe. Alla partier hade fått en inbjudan om att komma och gå som de ville och prata om sina egna hjärtefrågor. Den enda inbokade debatten var mellan Janik & Uffe om public service.

Imorgon är det val och makten är i dina händer. Använd din demokratiska rätt (men även tycker jag skyldighet) och gå och rösta. Vet du inte på vem du skall lägga din röst så kan du kolla igenom den här fyra timmars videon med kandidater ifrån alla partier (förutom Ålands Demokrati, de kom inte)

Valfrid på er och trevlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s