Ålands Näringslivs valdebatt

Publicerat: 9 oktober, 2019 i Personligt

Man lär så länge man lever. Idag höll Ålands Näringsliv sin valdebatt i våra nya lokaler i Blomstringe. Det mesta gick hysat, förutom ett missöde med att första delen av debatten inte gick ut LIVE som det var tänkt. Orsaken till det var att sändningen på Facebook var kategoriserad att gå ut över Åland… (fråga mig inte varför den då inte syntes förutom för administratörerna på Ålands Näringsliv)

Sen inser jag att jag måste köpa några nya dyrare mickar, köpte en idag på världens bästa MUSIC SHOP som funkade perfekt med de andra fem jag hade krockade i frekvenserna med andra trådlösa signaler som uppstår i en byggnad när många människor träffas . Problemet är att de jag skulle vilja kostar ca €700/styck och just nu har det varit lite för mycket utgifter för mitt LIVE-stream projekt (tycker Eva :))

Hur som, bägge delarna ligger nu ute på Ålands Näringslivs Facebooksida.
Här är länken till del 1

Och här kommer del 2

Nu tar jag kväll, imorgon är en annan dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s