Vlogg – 12 år senare

Publicerat: 7 september, 2019 i Personligt

För 12 år sedan, alltså till valet år 2007 gjorde jag något jag kallade ”Propaganda-TV”. Jag postade några väldigt enkla videor på Youtube (du hittar de 27 filmerna i en spellista här>>) där jag pratade om allt mellan himmel och jord. (mycket Ålands Radio blev det).

Tänkte jag skulle göra något liknande den här gången. (Dock inte prata så mycket om Ålands Radio, har skrivit spaltkilometer om det här på bloggen de senaste 20 åren och tyvärr har jag inte fått till någon förändring…)

Så igår lade jag upp den första av förhoppningsvis många filmer fram till valet. Vill du se 10 minuter ifrån min fredagseftermiddag (klockan 14.00-20.00) så hittar du det här.

Lovar att filmerna kommer innehålla tankar ifrån vardagen, bilder ifrån livet och en del politik. Varför, kanske du undrar?

Så att du som inte känner mig eller vet vad jag står för eller gjort de senaste 20 åren skall få en inblick i mitt liv, mina tankar, mitt sätt att vara och vad jag är för en person.

Prenumerera gärna på min sida så missar du inget 🙂
Nu kör vi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s