Några frågor och några svar

Publicerat: 2 september, 2019 i Personligt

Igår meddelade jag att jag ställer upp i både lagtings- och kommunalvalet den 20 oktober, läs inlägget här>>. Jag skrev också att förutom frågan om jag tänker ställa upp i höstens val så är det några andra frågor jag ofta får. Här är de, samt svaren.

 1. Hur är det med ryggen?
  Ärligt talat så är det väl inte så jättebra. Jag har mer eller mindre ont hela tiden och ibland är det riktigt illa. Jag kan tyvärr inte göra allt jag vill längre och det jag kan göra måste jag göra på ett annat sätt än tidigare, ofta på ett lite jobbigare, mer tidskrävande och besvärligare sätt. Men jag hävdar ändå att det kunde vara mycket sämre och jag är glad över det jag kan göra, finns många som har det mycket värre.
 2. Hur är det med sömnen?
  Ja, tyvärr är det lite samma svar där. Inte så jättebra. Men jag får det att fungera och konstaterar att jag har bättre och sämre nätter och jag är oerhört glad och tacksam över de bättre. Insett efter dryga 40 år med lite sömn (och väldigt lite de senaste 20 åren) att jag hör till de som får klara av livet med lite mindre återhämtning.

  Har skrivit ett långt blogginlägg om sömnlösheten som kommer någon gång i framtiden. Har några grejer till jag skall pröva inan jag publicerar det (även om jag tycker jag prövat allt de senaste 30 åren). 
 3. Är huset klart?
  Skulle vilja säga -”Ja”. För huset är klart till 99%, altanen till 85% men bastubyggnaden har jag bara gjort grunden till så där återstår en hel del. Men jag har ju bara hållit på i tre år, så till nästa sommar borde jag ha fått allt gjort.
 4. Blir det någon SteelFMhjälpen i år?
  Japp, oavsett vad som händer i höst/vinter så vet jag var jag kommer tillbringa 85 timmar i sträck innan nyår, inlåst i en glasbur på torget för den goda sakens skull. Och för att det är oerhört häftigt att få se vad Åland och ålänningarna kan göra när vi drar åt samma håll för att hjälpa de av oss som inte har det lika bra som de flesta. Mer information om detta kommer i slutet av oktober.
 5. När flyttar ni radion?
  Vi räknar med att sända ifrån våra nya lokaler ovanför Maxinge den 16 september. Blomstringe som vi kallar vårt nya hem, har redan flera andra hyresgäster på gång, men fler får plats. Det kommer bli ett häftigt ställe. Hör av dig om du känner att du eller ditt företag behöver en förändring och vill tillbringa dagarna i ett hus fullt av kreativitet.

Har du någon annan fråga du funderar på är det bara att skicka ett meddelande på messenger eller ställ frågan här på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s