Gladaste gänget vinner

Publicerat: 3 september, 2018 i Personligt

Jag är helt övertygad om att den som har roligast vinner. Både vad gäller livet i allmänhet och näringslivet i synnerhet. Har man roligt på jobbet så blir livet så mycket härligare att leva och resultatet följer därefter.

Skratt, glädje, värme och humor är några oerhört viktiga ingredienser om man vill lyckas med det man företar sig. En atmosfär där alla tillåts göra fel, där skrattet bubblar i takt med champagnen och där ”trial and error” uppmuntras är viktiga beståndsdelar i hur man skapar en arbetsplats (eller omgivning) med attraktionskraft och där folk trivs.

Hur gör man det då?  Det sker inte över en natt och det går inte att köpa för pengar. Det kräver ett äkta engagemang, ifrån alla. Det kräver att man ställer upp för varandra (i vått och torrt) och att alla drar åt samma håll, att företagskulturen står för att alla är lika mycket värda och att alla bidrar till helheten. Det är också oerhört viktigt att tillåta att det är högt till tak och brett mellan väggarna men att ödmjukheten och respekten finns för varandra.

Det blir nämligen inte som det blir. Det blir som vi gör det. Allt börjar med vår egen inställning. Det vi säger och tänker, så blir det. Svårare än så är det inte.


Därför är jag oerhört glad att idag ha fått ge Amira Boughdiri nyckeln till SteelFM (familjen). Jag är helt övertygad om att vi på Steel kommer hitta på oerhört mycket roligt tillsammans med Amira, att skrattet kommer smitta av sig och att den äkta glädjen vi står för kommer genomsyra allt vi gör.

Tack för att ni lyssnar på oss och ett extra stort tack till alla annonsörer.
Tillsammans gör vi skillnad.

Nu kör vi vidare, med full fart. Häng med!

kommentarer
  1. […] massa nya upptåg på gång. Tack för att du lyssnar på mig, Andre, Micke och vårt nyförvärv Amira Boughdiri. Vi är så otroligt glada att hon hittat till […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s