Årets första 100-dagars projekt är över

Publicerat: 12 april, 2018 i Personligt

Här kommer en kort slutrapport ifrån mitt senaste 100-dagars projekt. Sammanfattningsvis kan man säga att det gått ganska bra med försöket att gå ner 100 gram per dag i 100 dagar. Resultatet blev 94gram/dag. Påsken och New York ställde till det lite.

Istället för att skriva om det, lägger jag upp den här bilden. Du kan läsa mer om liknande projekt jag genomfört om du är intresserad lite längre bak här på bloggen. Same same, but diffrent

Men inte kan jag ju bara sluta ha projekt som inkluderar min kropp och välbefinnande så för ca tre veckor sedan körde jag och PeterSteelFM igång ytterligare en utmaning.

Tillsammans med MediYoga terapeut Daniel Flöjt har vi förbundit oss att en gång i veckan köra ett MediYoga pass LIVE i radion/facebook under tio veckors tid. Dessutom skall vi träna hemma en kvart varje dag (det har väl gått sådär, men tre-fyra gånger per vecka har vi fått till det hittils)

Tanken med MediYogan är att jag skall hitta ett sätt att få ryggen och sömnen att fungera och att Peters hållning/smidighet i kroppen skall bli bättre.

MediYoga kanske du undrar, vad är det? Lyssna på SteelFm varje måndag morgon klockan 08:00 så får du lära dig mera. Vill du testa själv, i din ensamhet, att lära dig andas rätt samt göra enkla övningar så kan du lyssna på dessa tre poddar som gjorts såhär långt.

http://www.steelfm.ax/podcast/mediyoga-kvarten-yogan/

http://www.steelfm.ax/podcast/mediyoga-kvarten-del-2/

http://www.steelfm.ax/podcast/mediyoga-kvarten-del-3/

Du hittar även videofilmer på när Peter och jag gör vårt bästa om du går till SteelFMs facebooksida, som du hittar https://www.facebook.com/steelfm/

Nästa pass är på tisdag  klockan 08:00 (eftersom jag är påväg till Spanien nu och fira svärmor på hennes 80-års dag)

Kommer skriva mer om MediYogan om några veckor,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s