Upphittade nycklar

Publicerat: 27 september, 2017 i Personligt, Podcast

I morse stegade jag in i studion under Peter ”Boutros” Grönholms sändning och pratade lite om allt och ingenting. Bland annat pratade vi om att ”allt som inte är stulet kommer tillbaka”.

nycklarIgår fick jag nämligen tillbaka mina Bil/Mc-nycklar som varit försvunna i 8-10 år. Jag vet att jag letade som en galning överallt när de försvann och att de borde vara hemma någonstans eftersom både bilen och MC:n var det. Jag hittade dom aldrig utan fick beställa nya. Duktigt irriterande.

Vi pratade även lite om mina videos som jag lagt upp på Youtube under åren, de hittar du här>>

Samt om lite nya träningsvanor. Vill du höra sändningen ifrån i morse, så finns den här>>

kommentarer
 1. JIK skriver:

  Ok, synd men stort tack för snabba svar!

  Gilla

 2. JIK skriver:

  Hej,

  Har du nån susning om det diskuterats i Jomala att införa nån form av nyckel/kod lås (som t.ex. moderna hallar som Valbohallen och Bollhalla har nuförtiden) på Vikingahallen som skulle utöka möjligheterna att använda hallen?

  T.ex. för mig och säkert flera med mig som ofta skulle önska styrketräna tidiga morgnar och helger skulle det ju möjliggöra Vikingahallen som alternativ vilket vore oerhört glädjande.

  Med vänliga häslningar

  Gilla

  • fredrikkarlstrom skriver:

   Hej
   Kan kolla upp det. Återkommer här med svar. //fredrik

   Gilla

   • JIK skriver:

    Tack!

    Gilla

   • fredrikkarlstrom skriver:

    Hej igen,
    Här är svaret på frågan ifrån förvaltningen.

    Hej
    Det var på tapeten för två-tre år sedan men skrinlades på grund av den höga kostnaden (många dörrar skulle ha behövts bytas ut). Hur det blir när den nya hallen i allaktivitetshuset blir till, där det blir någon form av kodlås, vågar jag inte spekulera i.
    Vi håller som bäst och arbetar på en framtidsplan för Vikingahallen.

    Tack för din åsikt. Jag tar den med mig och påpekar det till Tomas Boedeker, vår man i styrelsen som har ansvar över fritidsfrågor. //Fredrik

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s