Julspecial i Steel FM

Publicerat: 20 december, 2016 i Politik

julspecial

Micke Aaltonen som till vardags håller i Dagspasset på Steel FM sticker ikväll iväg till Finland för ett par dagar. Eftersom ryggen min bråkar lite och jag tvingats till en ofrivillig paus ifrån byggarbetet, tänkte jag att jag skulle vikariera honom och sända lite julradio istället när han är borta.

Det är över fem år sedan jag sände radio senast, räknar dock med (och håller tummarna) att det är som att cykla, så jag gör ett försök. Bra julmusik, tävlingar och önskelåtar får bli basen, kryddat med lite julhälsningar.

Har du som jag, missat eller glömt att skicka julkort i år, igen? Hör av dig till mig så levererar jag hälsningen åt dig. Vill du kan du givetvis ringa in direkt till studion på 16300 och hälsa själv eller så skickar du ett mail till mig så kan jag ringa upp (eller läsa upp, om du så vill) en önskan om god jul ifrån dig.

Maila mig på fredrik@steelfm.ax eller hör av dig via Messenger, alternativt via Steel FMs gästbok eller Facebooksida.

Så om du vill, så hörs vi på onsdag och torsdag mellan klockan 10:00-15:00 i radiokanalen SteelFM på 95,9 Mhz över Åland, i Ålcoms IP-Tv nät eller över hela världen via SteelFM appen, som du hittar där du hittar appar.

Hejhopp och GodJul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s