www.steelfm.ax/bloggen

Publicerat: 12 april, 2016 i Politik

Jag kommer lite nu och då blogga på www.steelfm.ax/bloggen också. Det första inlägget är det här du hittar här nedan. Besök gärna den sidan också för, förutom mig så hittar du också inlägg ifrån Frippe och Boutros där.

—-

Som du säkert märkt har det hänt mycket på SteelFM den senaste tiden. Förutom att vi investerat över 60.000 euro förra året på den modernaste tekniken inom radio har vi även beslutat att satsa ännu mer på innehållet. Boutros sänder varje morgon ”Vakna med Steel” med aktuella gäster och finurliga kommentarer, Micke håller dig sällskap under arbetsdagen och 100% Frippe är din ciceron med diskussion, debatt och roliga inslag på eftermiddagarna.

Du kommer också märka av oss betydligt mycket mera ute på fältet än tidigare. Ålandsmässan var det första större evenemanget vi direktsände ifrån och framöver har vi flera olika evenemang vi kommer vara på.

I en tid av förändring där mediahus har olika svårt att hitta lösningen på finansieringsfrågan försöker också vi hitta nya sätt att utvecklas.

Nyheter, lokala inslag som engagerar, innehåll som utmanar och ibland upprör ihopblandat med en stor dos humor och lite ironi är vår melodi. Allt förankrat i det lokalsamhället vi lever i och älskar. Vi är övertygade om att lokal kommersiell radio har framtiden framförsig. Men det innebär också att vi måste hitta nya sätt att komma ut med information och sprida budskap och inte alltid göra som vi alltid gjort.

Eftersom Steel FM enbart finansieras via reklaminkomster och inte via bidrag, stöd, licensmedel eller prenumerationsintäkter gäller det för oss att leverera ett innehåll som du vill lyssna på. För utan dig som lyssnare är vi ingenting och har inget att sälja till våra kunder. För det är ingen hemlighet, det är det vi säljer, att du lyssnar.

Den nya digitala verkligheten vi befinner oss i med otaliga sociala medier som slåss om din uppmärksamhet, ger oss otroliga möjligheter att nå ut med vårt budskap. Men vi kan inte bara vara en gaphals med en stor megafon som skriker ut en massa budskap. Vi vet att vi måste leverera ett innehåll som är viktigt, roligt, uppmuntrande och positivt för att du skall ta del av det, kontinuerligt och framledes.

Blandar vi det med bra musik, förankrat i den åländska verkligheten, utan kostnad för dig, hoppas och tror vi att du kommer att gilla det. Gör du inte det, hör av dig och berätta vad du vill ha mer, mindre eller annat av. Vi lyssnar och anpassar oss för som sagt, utan dig som lyssnare är vi och har vi ingenting.

kommentarer
  1. pad skriver:

    Tack för tipset ! -Kommer att bli en stamgäst hos er !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s