Månadsrapport

Publicerat: 22 mars, 2016 i Politik

Image-1Nu har det gått exakt en månad sedan jag körde igång #frille100dagar. Tänkte komma med en kort sammanfattning såhär långt.

Jag började alltså måndagen den 22 februari med att ställa mig på vågen och vägde då 103,8 kilo (fredagen innan vägde jag 104,8kg…). I morse vägde jag, som igår, 98,6 kilo vilket betyder 5,2 kilo mindre på 30 dagar.

Den största förändringen jag gjort såhär långt är nog kosten. Jag har slutat äta godis, chips, glass och annat onyttigt på kvällarna samtidigt som Eva har lagat god och hälsosam mat till middag. Visst har jag syndat några gånger och levt onyttigt några dagar men det anser jag att man både får och skall göra för att motivationen skall finnas kvar.

Den näst största förändringen är att jag tack vare PT Johannes Nordström kommit igång med träningen igen. Skulle jag inte ha bokat upp honom på förhand kan jag redan nu säga att jag inte hade kommit iväg till Avancia.

Jag vet också att det kommer att bli svårare att gå ner lika mycket de kommande veckorna men målet är satt och för att fortsätta viktgången är det träningen som måste intensifieras.

Något som kanske inte passar in i #frille100dagar är mitt andra lite mer långsiktigare projekt #10000kladdkakor. Det projektet lever vidare och senaste tiden har jag förfinat både kaksmeten och toppingen och känner att jag börjar bli ganska bra på det här. Har en bit kvar men jag kan säga att jag har hittat några knep som jag inte tror att någon annan använder 🙂 Avslöjar dom i min kommande kladdkaksbok som jag planerar ge ut år 2020

kommentarer
  1. pad skriver:

    Bravo ; -kanske Ditt 2. projekt inte passar med #frille100dagar, men det tränar Din ´sisu´ desto mer ! Respekt !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s