Dag 14 av 100

Publicerat: 7 mars, 2016 i Politik

Skärmavbild 2016-03-07 kl. 08.27.07Det är nu utmaningen börjar på riktigt. Att gå ner några kilon på två veckor är inte så svårt men att fortsätta göra det i 86 dagar till är inte lika enkelt. Ärligt talat så tycker jag att det har gått ganska bra så här långt, iallafall fram tills i lördags, då började jag känna hur influensan som härjar på ön kommit fram till mig.

Trött, slut, snorig och hängig inledde jag lördagen med några timmars jobb men sen tog orken slut och jag hamnade i soffan och kom sedan inte därifrån förrän jag gick i säng igår kväll.

Influensan är väl inte hela världen men den medför i sin tur att jag äter för mycket, rör mig för lite och äter lite till… Därför är dagens viktfoto en besvikelse av stora mått men det är bara att säga som Mark Levengoods mormor. -”Det är bara att bryta ihop och gå vidare”  så nu gör jag det. Jag tvingar in influensan in i ett hörn och laddar upp inför nästa pass med Johannes på Avancia som är på onsdag.

Nästa måndag skall jag vara under 100 kg. #frille100dagar

Skärmavbild 2016-03-07 kl. 08.06.29Något som annars var lite roligt i helgen var gårdagens blogginlägg om min parkeringsbot. Den fick över 3000 visningar och blev med det det mest lästa inlägget på bloggen, under ett dygn, sedan starten av bloggen år 2006.

 

kommentarer
  1. Josef Boberg skriver:

    Krya på Dig !

    Det går att äta sig frisk och lagom viktig – som jag själv har upplevt och upplever det. Mer om det i sak på min URL-länk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s