Parkeringsbot

Publicerat: 6 mars, 2016 i Politik

IMG_5420För några veckor sedan hoppade jag ur bilen utanför Music Shop i Mariehamn eftersom jag skulle hämta en grej till radion. Jag var inte inne i butiken i mer än en minut men när jag kom ut så stod världens effektivaste  parkeringsvakt utanför och bötfällde mig och min bil.

Jag har inget att skylla på, eftersom jag stod på fel ställe, men jag kan tycka att det var lite onödigt av parkeringsvakten eftersom det bara handlade om en liten minut. Hur som, jag tog emot min bot och satt mig i bilen, glömde sedan bort att jag fått den men fick en vänlig påminnelse av Mariehamns stad i postlådan i fredags att jag varit i deras stad och handlat.

Idag skulle jag sätta mig ner och betala bort min skuld men döm om min förvåning när  jag inser att Mariehamns Stad anser att det är Barbro Sundback som skall betala den.

Nu är frågan skall jag vänta på att Barbro är solidarisk och betalar den eller skall jag göra det själv 🙂

kommentarer
 1. […] som annars var lite roligt i helgen var gårdagens blogginlägg om min parkeringsbot. Den fick över 3000 visningar och blev med det det mest lästa inlägget på […]

  Gilla

 2. Anonym skriver:

  30 min. får man parkera där.

  Gilla

 3. Anonym skriver:

  Finns inte regeln om att bilen måste stått fel i 15 minuter?

  Gilla

 4. Anonym skriver:

  Hur många minuter tycker du Fredrik att man ska få parkera där det är förbud innan man blot bötfälld?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s