Datamaskinuppdatering

Publicerat: 14 december, 2011 i Uncategorized

Har väntat på ny dator till kontoret i snart tre veckor…igår kom den. Helt vanlig liten bärbar men som jag hade en önskan om att kunna koppla två skärmar till (fattar inte hur man kan leva och arbeta utan det).

Jag har dock haft ett litet problem med den gamla bärbara som jag tillfälligt fick låna ifrån IT-avdelningen (förövrigt Leo Sjöstrands 4-8 år gamla stenåldersmaskin). Jag fick inte min kalender i telefonen att synka med kalendern i datorn (som förövrigt även är kopplad till Lantrådets sekreterare så hon kan ha koll på mig) Den synkar med telefonen om jag sätter in ett datum i datorns kalender men när jag bokar ett möte i telefonen så går inte det över till datorn. Det här har jag klagat på hos IT-avdelningen… Igår skulle dom fixa det också.

Hur det gick?

Alla mina möten som jag bokat in i telefonen försvann. Förutom det jag har med Ester Miros i morgonbitti klockan 0800. Det fyllde hela kalendern, står 10 gånger imorgon att jag skall träffa henne klockan 0800. Det mötet kommer jag jag inte missa men jag undrar vad tusan jag lovat vara mer på där jag inte kommer dyka upp…inge bra. Men om du blir drabbad av detta den närmaste veckan så ber jag på förhand om ursäkt.

Felet är inte mitt det är landskapets ADB-utrustning (!) som inte håller måttet in i 2010-talet 🙂

Ring mig om jag inte dyker upp!
trevlig kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s