Att vara på tre ställen samtidigt

Publicerat: 30 oktober, 2015 i Politik

Idag borde jag vara på två tillställningar samtidigt. Klockan 12:00 är det högtidlig avslutning av lagtingsåren 2011-2015 med gudstjänst, plenum, kaffe och tårta. Samtidigt som det sker håller vi ett seminarium om mjölkstrategin som jag varit med och tagit fram i Sjöfartsmuseets auditorium.

Det är inte första gången jag är dubbelbokad och borde vara på två ställen samtidigt. Det är dock första gången jag löste det på ett sådant sätt att jag inte kommer gå på något och skyller på min neurokirurg samt min fru. Jag är helt enkelt på ett tredje ställe, nämligen hemma.

Men eftersom jag gärna hade varit på båda tillställingarna och även förväntats säga något på det ena så har jag gjort en liten film och skickar en hälsning härifrån. Den här ovanstående filmen kommer alltså spelas upp på seminariet om mjölken. Inser varje gång jag gör något sådant här att det är betydligt enklare att göra hälsningen LIVE och direkt på plats än filma in den hemma på en tagning. Hur som helst här är den.
Trevlig helg

kommentarer
  1. […] höll ett tal för några mjölkproducenter i fredags (du kan se det här>>) och mycket av det jag sa går att applicera på flera personer, flera branscher/organisationer och […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s