Sök till Business Lab Åland

Publicerat: 4 september, 2015 i Politik

business_labHar du en företagsidé som du vill utveckla men känner att du vill ha stöd och råd i den processen, då får du inte missa den 14 september klockan 17:00. Det är nämligen deadline att söka till ett koncept som kan ge dig en fantastisk möjlighet att komma igång med ditt företag.

Om du blir antagen får du tillgång till Business Labbets fyra partnerföretag som är  Ålandsbanken, Företagsbyrån, Advokatbyrå DKCO och April. Dessa bolag vill inget annat än hjälpa dig växa och erbjuder sin spetskompetens utan avgift för dig. Dessutom får du tillgång till ett kontor (internet/telefon), en aktiv ”labb-ledare” iform av Britt Biskop och möjligheten att jobba stenhårt för att lyckas.

Missa inte den här chansen, det tar ett halvt år innan nästa möjlighet kommer. Läs mer om om Business Lab Åland här>>, sen slutar du fundera och ansöker. Lycka till och hoppas just du börjar din resa som företagare eller entreprenör i höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s