Varit lite mycket på sistone

Publicerat: 10 mars, 2015 i Politik

Har inte riktigt hunnit med mitt hem på nätet på sista tiden, varit lite mycket, på alla fronter. Bara för att nämna något, mjölkarbetsgruppen, TeamAland, framtidsseminarium, tillväxtrådet, businesslabbet, päronpest, lagstifningsförslag om avbytare/ hållbart skogsbruk/ promillegräns och nu snart en lag om fiskepåföljder från EU. Återkommer till allt detta inom kort när jag skall presentera förslagen i lagtinget.

Idag har redan avklarat flera möten och nästa som är klockan 10:00 handlar om Roslagen/Åland och hur vi kan utveckla våra regioner mer tillsammans. Läs mer om det här>>

Det enda jag inte hunnit med på sista tiden är att träna, måste få till en ändring på det, det är bara två månader till halvmaran i Brändö, räknar med att komma i mål i år, man får inte ge upp bara för att man råkat ut för en motgång.

Här kommer några bilder ifrån mitt inledande inlägg som arrangerades av högskolan i seminariet ”Du sköna nya digitala värld” 

bemyeyes hedvig robot_mat1 large_datum Back_to_the_Future_film_series_logo Wallpaper-star-trek-the-next-generation-32404592-1920-1080 DEMOLITION-MAN-BACKGLASS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s