Pressinfo om TeamÅland

Publicerat: 11 december, 2014 i Politik

timdiHöll en presskonferens idag om TeamÅland. I korthet berättade jag att du inte får missa tillfället den 13 januari klockan 12:00 – 1600 på Alandica. Ett tillfälle då kreativiteten skall flöda och utgången/resultaten beror på dig som deltar. €1.200.000 euro finns att förfoga över, för att lyfta Åland genom olika konkreta satsningar på Tillväxt, Inflyttning, Modernisering, Digitalisering och Internationalisering (TIMDI).

Teo Härén kommer som kreativitetsgenerator och inspiratör. Du ges helt enkelt verktygen och möjligheten att vara med och förändra Åland. Här hittar du presentationen som jag pratade om idag.>> http://prezi.com/feqpeb-ed8np/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Jag kommer återkomma till det här flera gånger framöver, men gå in redan nu på Teamaland.com och anmäl dig på länken under sidan Kreativ Verkstad”.
Begränsat antal platser, se till att en plats blir din!

Du vill inte missa det här tillfället. Jag kallar det här tillfället ett ”miniWheelit” med skillnad att den här gången kör vi intensivt i fyra timmar och vi har pengar kopplat till verktygslådan. Förutom näringslivet, 3:de sektorn branschorganisationer och övriga kreativa idérika människor är det här ett tillfälle för alla Besserwissrar och nånannan:ister, nu har ni möjlighet och komma och berätta vad någonannan borde göra för att lyfta Åland till en ny nivå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s