En händelserik dag i en ministers liv

Publicerat: 26 september, 2014 i Politik

printscreenGod eftermiddag. Det är fredag eftermiddag och jag skall snart smita ifrån jobbet men ville ändå berätta om den här dagen. Tänkte berätta om den med att vandra baklänges. Så här har den sett ut.
Klockan 18:10 skriver jag det här inlägget.
Klockan 17:00 Svarade på fem mail
Klockan 16:15 träffade jag Johan och Wille och pratade om veckan i vår podcast>>
Klockan 14:30 fick jag besök av ett femtontal personer ifrån ett försäkringsbolag i Stockholm. Lite humor hur det mötet kom till. Jag fick nämligen det här sms:et igår kväll runt 22:30, visste inte riktigt vad jag skulle rekommendera så du ser mitt svar…
Det resulterade i att de valde alternativ tre 🙂 Givetvis tog jag emot dem och körde en lite introduktion om Åland och självstyrelsen i allmänhet och en stenhård dryg timmes marknadsföringskampanj om varför Åland är världens bästa ställe att leva och bo på.

Klockan 13:00 var jag med på en anställningsintervju, säger inte mer än det just nu.
Klockan 11:30 hade jag ett inbokat möte med Ålands Teknik kluster, de ville bjuda mig på lunch för de pengar jag skickade åt dom tidigare i veckan, läs om det här>> Jag blev alltså bjuden på lunch för mina egna pengar, lite roligt är också roligt.
amaliaKlockan 09:00 var jag inbjuden på ett företagsbesök till Amalias Limonadfabrik i Lemland av Tony Asumaa. Han har fått ett stöd på 20% av investeringskostnaderna av landskapet och jag ville se hur hans tillverkningen går till och hur det går för honom. En imponerande anläggning, många maskiner och många moment i tillverkningsprocessen. Jag kan efter besöket konstatera att det ligger väldigt mycket handarbete och kärlek bakom varje flaska läsk och saft som tillverkas av alla bär och frukter. Bra jobbat Tony. Lycka till i framtiden. Besökte även Amalias Bed & Breakfast. Gemytligt, fräscht och hemtrevligt på ett charmigt sätt, bra service och fina omdömen på nätet, fortsätt så. Roligt att höra att det varit över 1600 övernattningar första säsongen.
Klockan 07:30 började jag med ett frukostmöte tillsammans med infrastrukturminister Veronica Thörnroos där allt mellan himmel och jord diskuterades och behandlades.
Godmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s