Nästa veckas ministerbesök

Publicerat: 16 augusti, 2014 i Politik

johan_jacobPå tisdag kväll får jag besök av två ministerkollegor ifrån Färöarna. Fiskeri-jordbruk & miljöminister Jacob Vetsergaard och industri & näringsminister Johan Dahl samt deras medföljande tjänstemän,  chefen för fiskeridepartementet Rógvi Reinert och chefen för näringsdepartementet Bjørgfrið Ludvig.

Vi har fullständigt späckat schema som jag skapade mitt i varmaste juli när alla jag ringde till på var på semester. Jag vill skicka ett stort tack på förhand till er jag kontaktade att ni alla bokade in dessa dagar där jag får möjligheten att visa upp en del av allt det bästa Åland har att erbjuda.  Vill du se vart vi skall åka kan du redan nu titta på programmet, du hittar det här>>PROGRAM ministrarna Dahl och Vestergard 19-22.8.2014_3

Förutom äran att få stå värd för det här mötet så är även nästa vecka full av intressanta händelser och möten. Överläggningar och plenum behöver jag kanske inte nämna däremot kommer samordningsgruppen för turismstrategins implementering att träffas på måndag morgon klockan 09:00 (VisitÅland, Ålands Näringsliv och Landskapsregeringen). På fredag lämnar jag mina Färöiska kollegor strax före 14:00 för ett möte på Marskogens Lamm i Svartmara med styrgruppen för landsbygdsutveckling där jag är ordförande. Dessutom har jag några möten inbokade med några åländska företagare och entreprenörer så jag hoppas att nästa fredag klockan 18:00 när jag kommer hem kommer jag känna att jag gjort något gott för Åland.

Nu är det lördag och jag skall ut och klippa gräset, min robotgräsklippare har fått solsting (eller eventuellt ett blixnedslag i sig) för den fungerar inte och jag har inte hunnit titta på den senaste veckan. Vet att Eva även har en del saker hon vill ha hjälp med så nu loggar jag ut från bloggen. Trevlig helg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s