Podcast nummer 1 – Första testen

Publicerat: 15 augusti, 2014 i Podcast


Det här är den första ”test” podcasten på den här bloggen, den är idag inte så innehållsrik utan i första hand ett försök för att få alla inställningar rätt, ljudkvaliteten bra, synkroniseringen till iTunes att fungera så att det skall vara lätt för dig att kunna följa/abonnera på den om du väljer att göra så. Återkommer så snart med mer information när att är ”up and running” på iTunes, det är lite ”meck” med att få det att fungera 🙂

Tanken är inte att du skall behöva sitta och lyssna på mig pratandes med mig själv utan du skall få information ifrån mina ministerkollegor, mina tjänstemän, gäster och intressanta personer som jag träffar i mitt ämbete.

Det här är första försöket och första inlägget på en förhoppningsvis lång och intressant resa. Hoppas du hänger med. Tack för att du lyssnar.

Prenumerera på podden här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s