Skraknästet, LBU och lite annat

Publicerat: 13 maj, 2014 i Politik

skraknastet_vinnareIgår kväll höll jag i Skraknästet för tredje året i rad. Allt gick väldigt bra och ”skrakarna” valde att dela ut två checkar, en på €4000,- till Den flygande matkassen och vinnaren blev Anna Karlsson och OktoberFörhoppningsvis kommer dessa ekonomiska bidrag att hjälpa dessa entreprenörer vidare med sina företag och att vi kan få se samma acceleration och utveckling som 2012 års vinnare Anders Hellberg och hans båtguide fick. Ifjol vann Johan Mörn med sin ide om ”Eremitkojor”, kan förövrigt berätta att jag skall träffa Silverskär och Sven-Erik Holmberg idag för att diskutera hur vi kan hjälpas åt att förverkliga den idén.

Annars idag är tanken att vi kommer att fatta beslut i regeringen om vårt LBU-program. Klockan 12:45 är det dags för det och sen en presskonferens klockan 14:00. Förutom det så är det en hel del andra saker som skall ros i hamn, först nu lite överläggningar med avdelningen, två företagsbesök och klockan 16:00 ikväll skall jag försöka göra något åt mina sömnutmaningar… berättar eventuellt mer om det en annan dag 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s