En ”vanlig” fredag

Publicerat: 10 maj, 2014 i Politik

imageIgår var en fullspäckad dag.
Förutom att arbetet med vårt LBU-programmet fortsattes förfinas, justeras och ändras till beslutet tas på tisdag, för att göra ett riktigt bra program ännu bättre så fanns det en hel del annat som behövde min uppmärksamhet. Övriga byråer, projekt och initiativ lever vidare och kräver konstant uppmärksamhet, oberoende om LBU-programmet är klart eller inte.

Igår höll jag igång ett antal andra bollar i luften. Förutom att vi snart kommer kunna presentera ett helt nytt Business Lab-koncept med HandelsHögskolan i Stockholm som lysande exempel (läs lite mer om det på http://www.tillvaxt.ax) så går arbetet vidare med att hitta svar på alla möjliga och omöjliga problem och utmaningar gällande den landbaserade fiskodlingen i Eckerö.

Jag hade också ett möte med Jenny/Micke Björklund om deras stora expansionsplaner för Smakbyn, intressant koncept som kan bli hur bra som helst. Dessutom hade jag även en träff med Jan Lundin, generalsekreterare i Rese- och Turismbranschen i Sverige gällande ett stort evenemang i September. Bara alla bitar faller på plats kan det bli ett riktigt bra återkommande evenemang som kan sätta Åland på världskartan. Ber att få återkomma till det i slutet av månaden.

Var även bjuden till konsulatet på lunch samt på eftermiddagen till en träff med en sann Ålandsvän nämligen Pentii Kulmala ifrån Helmer Capital som är en av grundbultarna i Fifax. Vi diskuterade en annan satsning som jag hoppas och tror på. Faller alla de bitar på plats ändras det åländska landskapet ordentligt…

Nu sitter jag på Rosella med en skåpbil fullastad med grejer inköpta på Åland för leverans till Täby och Evas dotter Ebba som skall hjälpas flyttas in i en lägenhet. Givetvis är även skruvdragare, laservattenpasset och betongborrmaskinen med. En dag alltså helt utan politik. Trevlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s