Sportlovsveckan och full fart i borgen

Publicerat: 17 februari, 2014 i Politik

Bild
Jag var förra veckan i Las Palmas. Åkte dit snorig och fick bihåleinflammation men det är helt i sin ordning, brukar bli sjuk när jag skall vara ledig. Företagartakterna sitter i ännu 🙂 En fråga jag brukar få är om man kan koppla av och vara ledig när man har ditt jobb. Ska jag vara ärlig så är det väl kanske inte så enkelt. ”Bränder”, problem och frågeställningar tar inte semester, men det är skönt att komma bort en stund och inte finnas tillgänglig på plats, ingen är oersättlig och det mesta går att göra via mail, sms och telefon. Ser att jag skickade/svarade på ca 40 mail förra veckan…. Däremot försöker jag inte sitta så mycket i telefon och prata utan hålla det kort och ta det via sms 🙂

Eva och jag hade en jättebra vecka, första gången till Las Palmas för min del och måste säga att jag gillar staden, människorna, kulturen, naturen, vinen och maten. Det enda som jag är lite less över är att jag inte kunde sticka ut och springa, hade alla kläder och skor med för det, hade planerat att komma ut två gånger per dag, blev inget av det. 

Men nu är jag tillbaka i sadeln, förkylningen håller på drar sig tillbaka, kilona som tillkommit skall bort och ärmarna skall kavlas upp. Är övertygad om att det blir en intensiv vår. EU-programmen skall på plats, samhällsservicereform skall konkretiseras och tilläggsbudget skall igenom och jag har en hel del projekt, både stora och små, på gång. Återkommer till dem.

Såhär första dagen tillbaka efter ”frånvaro ifrån jobbet” har jag bara fyra möten inbokade så jag skall även försöka hinna gå igenom de lite mindre bränderna som jag inte kunde/hann släcka förra veckan, finns en del…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s