Några händelser ur mitt liv 2013

Publicerat: 27 december, 2013 i Politik

Sitter här i borgen och tänkte städa upp skrivbordet samt planera lite för nästa år. Konstaterar att det varit ett händelserikt år, både politiskt och privat. Det finns givetvis några saker som jag kommer minnas mer än andra. Jag kollade igenom min tidslinje på facebook och där var det några saker som stack ut och som fått en del uppmärksamhet. Det första var när jag skrev ett inlägg om att ungdomar har ett eget ansvar när det gäller att skaffa sig ett jobb. Det fick även en hel del uppmärksamhet i media. Det gillades, kommenterades och delades mer än något annat av mina inlägg, det såg ut såhär.
sommarjobb

 

Sen kan jag inte låta bli att lägga in en länk som handlar lite om samma sak. Det har skrivits en hel del lokala ledare i både Nya Åland och Ålandstidningen om vad jag gjort det här året men det är inte lika ofta man blir omnämnd av svenska ledarskribenter. Jag var på en stor nordisk konferens om ungdomsarbetslöshet i Stockholm och var med i en paneldebatt med samtliga nordiska arbetsmarknadsministrar. Där uttryckte jag mig lite annorlunda än mina övriga kollegor och det resulterade i den här ledaren>> i Svenska Dagbladet.

En annan sak som fick stor uppmärksamhet var förstås min kollaps på BrändöLuffen, skrev det här inlägget dagen. En händelse som påverkat mig mer än jag kanske insett.

brando

Återkommer med lite tankar inför 2014, inom kort. Ett löfte som jag tänker hålla är att bloggen skall få ett mer aktivt liv än 2013. Fram tills vi hörs igen vill jag önska dig ett riktigt Gott Nytt År.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s