Ny blogg

Publicerat: 2 december, 2013 i Uncategorized

BildKonstaterade igår att den blogg-leverantör jag använt sedan 2006 kommer att upphöra med den tjänst som jag uppskattat väldigt mycket. Inser att jag inte skall klaga eller gnälla eftersom jag inte behövt betalat något men lite tråkigt och synd eftersom jag gillat den skarpt. Bloggen har blivit som en levande dagbok dit jag kan återkomma för att läsa hur jag resonerat i olika frågor, både på gott och ont. Nu skall jag försöka migrera alla inlägg hit så att jag får allt samlat.

 

(Bilden har inget med texten att göra, testar lite bara 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s