Förändring är alltid bra

Publicerat: 30 maj, 2022 i Personligt

Jag har alltid gillat förändringar. När jag var liten och vardagen rullade på och inget speciellt var på gång så möblerade jag ofta om i pojkrummet bara för att det skulle hända något. ”Status quo” är inte riktigt min grej. Jag är helt övertygad om att varje förändring är en möjlighet till förbättring men definitivt vet jag att en förbättring alltid inleds med en förändring.

I helgen nådde jag två mål. Det ena var att på 100 dagar gå minst 1 miljon steg (alltså 10.000 steg per dag eller åtminstone 70.000 steg per vecka). Det skedde i söndags på dag 92 av 100. Det här projektet började den 28 februari direkt efter sportlovet.

Det andra som jag funderat på ett tag var att klippa mig efter cirka 20 år med långt hår. Två enkla men ändå stora förändringar. Det tredje målet jag har just nu är att gå ner minst 10 kg (100gram/dag) under samma 100 dagar. Det går också hyfsat även om de senaste veckorna och speciellt senaste helg bestått av lite för mycket middagar och godsaker. Men målet är inom räckhåll, bara 600 gram kvar och jag har 8 dagar på mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s