Mitt inlägg tog skruv

Publicerat: 3 september, 2010 i Uncategorized

http://www.nyan.ax/nyheter/klocknotiser.pbs?news_id=56056
Hoppas dom tar fasta på min tävlingsidé också.
Trevlig helg

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Hasse writes:Diskussionen skulle nog föras med en helt annan attityd än den ogina åländska, om detta hade hänt i USA. Det är min poäng. Där ser man till möjligheterna istället för att sitta hemma på kammaren och gräva ner sig i negativism. MEN det vet du redan Frille eftersom du är en väldigt positiv människa!Jag tycker 80 tusen är mycket pengar, men om man ska lyssna på experterna så motsvarar ju det marknadsvärdet av en enda flaska. I en sån situation kan man inte köpa av den som är billigast, för det blir troligen dyrare på sikt.Jag har inget emot att du, eller någon annan, tjänar en hacka om ni skapar värde i samband med champagnefyndet! Kör hårt.(och ja, en PR-firma borde man anlitat, men de pengarna vill jag ta från inbesparingen när man drar in tjänsten som informationschef…)

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  hehe

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Alltså min roll i oppositionen är att ifrågasätta hur regeringen gör vissa saker och visa på alternativ som man eventuellt kunde göra bättre och mer kostnadseffektivt. Det betyder inte att jag vill försinka, misskreditera, vara en besservisser… Det här är en otrolig möjlighet och jag önskar bara att man tar hand om detta tillfälle på absolut bästa sätt. I USA skulle den här diskussionen också föras eftersom även USA är en demokrati, skillnaden här är att det är betydligt närmare till beslutsfattarna så det är lättare för medborgaren att hjälpa till och få sina ideér/tankar hörda. Skulle jag fått vara med och bestämma hur detta ärende skulle hanterats skulle jag satsat en del av de €80.000 på en PR-firma istället som är van att hantera ärenden som detta och som vet hur man får ut maximalt marknadsföringsvärde ur en sådan här unik situation. Men det är jag det, regeringen valde en annan väg och vi får hoppas att de lyckas. Jag hjälper gärna till utan att ta betalt med mina tankar och idér men jag tror det finns människor som kan detta bättre än mig och de kanske är värda att ge en slant för att maximera detta.

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Hasse writes:Det är synd att vi på Åland är vårt eget största hinder för framgång genom sånt här tjafs. Det finns alltid någon som känner sig trampad på tårna, alltid, överallt! Det är bara på Åland som det tar över helheten. Kan ni tänka er den här diskussionen i USA? Nej just det, där skulle det handla om vilken otrolig möjlighet det här är, och folk skulle fråga sig själv hur de kunde hjälpa till att göra en bra sak av det här och kanske tjäna en hacka på det. Det har jag gjort, även om "tjäna en hacka-delen" inte riktigt är färdigplanerad ännu.Den här typen av gnäll är bara destruktiv och leder ingenstans.Bara mina två cent. (de andra 98 har staten tagit)

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Tom writes:nej precis.Och vart tog alla principer om upphandligt vägen?Har hört att flera bolag i branschen är ytters förvånade, och upprörda.Sedan funderar jag på om gruppen hade rätt certifikat för arbetet och om de hade näringsrätt.Hoppas någon reder upp detta och ställer de ansvariga till svart för denna soppa

  Gilla

 6. steelfm skriver:

  Hej TomJag måste säga att jag håller med dig. Än så länge har ingen förklarat för mig varför det måste kosta 80.000euro att ta upp några flaskor. 80.000euro! inte kloktTrevlig helg

  Gilla

 7. anonymous skriver:

  Tom writes:Det som är tråkigt i det hela är att Landskapet än en gång blev lurade och det ordentligt.Vem fan är så dum att betala över 80000 euro för att bärga några flaskor…suck och stön…Men vi andra som gjort det för 5000 eller ideellt som dessa utredningar bukar göras hade ju ingen kompetens tillräckligt.Men undrar nog vem som saknat kompetens jag…Vet att du kanske inte hade något med saken att göra men, måste bara få säga min åsikt liksom…Tom

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s