Dag 63/100 – uppdatering

Publicerat: 2 maj, 2022 i Personligt

För 63 dagar sedan bestämde jag mig för att försöka gå ner 100 gram/dag och gå 10.000 steg/dag under 100 dagar. Det har gått hyfsat bra. Jag har inte överdrivit något utan bara försökt minska kaloriintagen i veckorna men fortfarande leva som vanligt under helgerna. Däremot har jag varit stenhård på att röra mig mer. Om jag inte gått 10.000 steg en dag, har jag gått mer de följande dagarna. Hittills har jag klarat av att få till de 70.000 stegen/vecka som projektet eftersträvar.

Ärligt så har vikten också följt planen. I morse vägde jag 97,9kg, vilket betyder -6.9kilo sedan start eller i medeltal 109 gram/dag. Konditionen börjar bli bättre, skjortorna/byxorna större och nu kan jag ju inget annat göra än fortsätta. Däremot vet jag att maj månad kommer bli svår, en hel del resor, middagar och mycket möten på kvällar. Men skam den som ger sig, fem veckor till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s